JONNY CAMPBELL SEXTET 1951-62

LBR CD 06002

DKK 145,00 / € 19,50

TILBUD DKK 100,00 / € 14,00

 

Bestil CD ved at udfylde felter* i højre side og tryk afsend

Beskrivelse

Cool Boogie / Jonny’s Boogie / Stompin’ at the Savoy / If I Had you / Andalucia / Perdido / Coppin’n the Bop / You Can Depend on me / Groovin’ High / Eager Beaver / I Can’t Stop Lovin’ you / Move / Yellow Duck / Bopdido / Barbados / Lullaby of the Leaves / Fine and Dandy / Jumpin’ with Symphony Sid / The World is Waiting for the Sunrise / I’ve Got my Love to Keep me Warm / Moon over Miami / Early Autumn


Anmeldelser

”Pladen er så overraskende. Jonny Campbell er endnu bedre end jeg kunne huske. I den periode jeg kendte brødrene og ved lejlighed jammede med dem, lå deres karriere som kunstcykelister kun ganske få år tilbage. Jeg husker vi syntes de ”spillede godt”, men på disse optagelser er de groet enormt begge to. Deres ensemble må være et af de bedste i hele perioden”

Børge Ring, Holland


”Entusiasterne fra pladeselskabet Little Beat Records har lige udsendt cd´en Jonny Campbell Sekstet. Troldmanden Jørgen Vad har atter engang svunget tryllestaven og skabt et fantastisk resultat. Sekstetten var langt fremme og spillede be-bop i en overraskende høj klasse. At Jonny Campbell skulle blive mere kendt som underholdningsmusiker handlede nok i høj grad om overlevelse, han havde klassen til at spille forrygende flot jazz, og får i den grad en jazzet oprejsning med denne anbefalelsesværdige CD”

Niels Overgaard, www.jazznyt.blogspot.com


“… skal det siges, at I er det eneste gode, danske eksempel på sober og gennemgribende credits og noter. Modsat andre danske compilations er Jeres research og dataflow i international klasse!”

Jan Nielsen, DR-Musik & Medier


”Cd´en er et mirakuløst missing link, mellem guldalder jazzen og den moderne jazz herhjemme … omhyggelige og grundige covernoter …”

Jens Jørn Gjedsted, Jazznyt P2, fredag d.1/12-06


”… Little Beat Records udsendte for et par år siden en fremragende CD med et af besættelsestidens bedste jazzorkestre, Harlem Kiddies – med de to brødre, altsaxofonisten Jonny Campbell og guitaristen Jimmy Campbell. Nu kommer fortsættelsen, der bortset fra et enkelt nummer fra 1962 dokumenterer de to brødres bedrifter i begyndelsen af 1950erne. Og det er ret forbløffende. Ja, det er nok de færreste, der har vidst, at der på det tidspunkt i Danmark blev spillet bebop med en sådan autenticitet og kvalitet. Jonny Campbell Sextet byder kort sagt på musik med rødder hos de store stilskabere, Charlie Parker og Dizzy Gillespie, og ikke mindst spiller altsaxofonisten Jonny Campbell sprudlende og progressivt …”

Kjeld Frandsen, Berlingske Tidende, 24.1.2007


”En riktigt charmfull CD med den här fina gruppen som på sin tid var mycket uppskattad, inte bara i hemlandet Danmark, utan även i Sverige och på kontinenten.

… Ett snyggt utförligt texthäfte meföljer denna mycket lättlyssnade och behagliga CD.”

Lennart Lundkvist, Orkester Journalen nr. 3 2007