Little Beat Records • Rantzausmindevej 1 • 5700 Svendborg • Danmark • Tel. +45 6222 4302 • Fax +45 6222 3662 • E-mailmailto:bestilling@littlebeatrecords.dk?subject=Mail%20fra%20hjemmesideshapeimage_2_link_0

Little Beat Records og Bilhuset Taastrup A/S afholder ”Koncert 2008” i Løveburet Taastrup torsdag den 24. april med Ib Glindemanns Orkester og Hans Knudsen Jump Band.


Til den forestående koncert er på ny indbudt en række af foregangsmændene fra Danmarks gyldne swing æra – lykkeligvis endnu vel repræsenteret ved nogle af de fornemste eksponenter for tiden.

Det er glædeligt, at det stadigt er muligt at hylde en forsamling af disse musikere, der i så høj grad bidrog til at holde humøret oppe gennem besættelsesårene, og i øvrigt skabte et glimrende grundlag for efterfølgende generationers musikere at bygge videre på.


Program:


Klokken 14.30 indleder Hans Knudsen Jump Band. Gruppen har med sit varierede og afstemte repertoiret vundet stort indpas hos vore gæster – og medbringer denne gang yderligere Ole ”Fessor” Lindgreen på basun.


Efter kvintettens optræden er Bilhusets køkkenchef fra kl. 16.40 klar med den sædvanlige delikate buffet.


“Swingtime” i Danmarks største løvebur

Klokken 18.00 sætter Ib Glindemann og hans Orkester an til en 3-timers koncert. Med dette tiltag efterkommer vi et stort ønske fra vore gæsters side.

Også for Glindemanns vedkommende byder programmet på en overraskelse. Det er lykkedes at engagere to musikere, som på hver sin måde har fulgtes med Glindemann helt tilbage i de tidlige år.

Langt oppe i Nordsveriges skove har vi fundet basunisten Kurt Järnberg, som i sin tid sammen med Rolf Billberg satte stort præg på Ibs orkester og den københavnske jazzscene i almindelighed – Kurt er stadig i jättefin form, og glæder sig til genforeningen med sit gamle band.

En anden solist bliver trompetisten Theis Jensen, der dengang i 50’erne med Adrian Bentzons Orkester næsten altid spillede sideløbende med Glindemann, når der var offentlige baller rundt omkring i København.

Koncerten med Glindemann indspilles og forventes udgivet på CD i løbet af 2008.


Som følge af uventet stor tilstrømning kan dette arrangement ikke længere markeres som en ”åbent hus” sammenkomst. Der udsendes indbydelser til alle, som har udtrykt og vedligeholdt interesse for begivenheden, men tilmeldingen må nødvendigvis foregå efter først-til-mølle princippet.


I dagens anledning sælges CD-udgivelserne til særlig fordelagtige gæstepriser.


Tilbage