Little Beat Records & Archives

Dansk
Englishhttp://littlebeatrecords.dk/LittleBeatUKhttp://littlebeatrecords.dk/LittleBeatUKshapeimage_4_link_0
 
 

Little Beat Records er dannet af vidt forskellige mennesker med fælles jazzinteresse. En personkreds, hvoraf flere har kendt hinanden siden sidst i 1950’erne og gennem tiderne har samarbejdet i diverse jazzprojekter.

 

En idé om gennemgribende at efterspore og nedskrive beretningen om brødrene Jimmy og Jonny Campbells eventyrlige liv førte til, at der i 1998 dannedes en organiseret og registreret gruppe under dette navn.


Little Beat Records er således en sammenslutning af jazzpladesamlere og jazzhistorieforskere, som via CD-udgivelser forsøger at vedligeholde og styrke interessen for især dansk jazz. Tanken var oprindeligt at lægge mest vægt på perioden før 1960, men tilfældigheder har åbnet mulighed for en række afstikkere længere frem i historien.

 

Klassisk dansk jazz

En eller to gange om året trækker Little Beat Records imidlertid også en linie fra fortiden og frem til det nutidige musikudtryk via live koncertarrangementer, der dels giver mulighed for at skabe helt unikke orkesterkonstellationer, dels at præsentere musik, der ikke lige høres til hverdag, og endelig giver anledning til at fejre de tilbageværende pionerer fra den såkaldt gyldne swingtid.

Disse begivenheder foregår i tæt samarbejde med Bilhuset Taastrup A/S, hvis indehaver Mogens Hjere særdeles velvilligt udvirker, at rammerne for sammenkomsterne er storslåede og unikt elegante med musikindslag på højeste niveau.


Yderligere oplysninger om Little Beat

Records & Archives: klik her


Følg os på Facebook.

Følg os på Instagram.

Little Beat Records • Rantzausmindevej 1 • 5700 Svendborg • Danmark • Tel. +45 6222 4302 • Fax +45 6222 3662 • E-mailmailto:bestilling@littlebeatrecords.dk?subject=Mail%20fra%20hjemmesideshapeimage_5_link_0


Little Beat Records samarbejder med Bilhuset Taastrup A/S om:

JAZZARRANGEMENTERNE  I  LØVEBURET

Peugeot TaastrupNæste arrangementTidligere arrangementer